Πελαγία Χριστονάκη

On-line Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Συμβαδίζοντας με τις ανάγκες σας για άμεση και έγκυρη νομική συνδρομή

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει καταστήσει αναγκαία την γρήγορη πρόσβαση σε εξειδικευμένη νομική γνώση και συμβουλή.

Ερωτήματα που αφορούν σε οικογενειακές διαφορές, κληρονομικά θέματα, φορολογικά ζητήματα, ερωτήματα που αφορούν σε εξυπηρέτηση δανειακών συμβάσεων/ Κώδικα Δεοντολογίας Τραπεζών/ Δάνεια σε Ελβετικό Φράγκο, ή ακόμη και ερωτήματα σχετικά με αστικές ή εμπορικές μισθώσεις αναζητούν απαντήσεις μέσω διαδικτύου.

Σεβόμενοι τόσο τη δεοντολογία ασκήσεως του επαγγέλματός μας όσο και τις ανάγκες σας για άμεση και έγκυρη νομική συνδρομή επί των θεμάτων, που άπτονται του τομέα δικαίου της δραστηριότητάς μας, αναλαμβάνουμε την εξυπηρέτησή σας μέσω του διαδικτύου, με μειωμένο για εσάς κόστος σε χρόνο και χρήμα.

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail, διατυπώνοντας ευσύνοπτα το ερώτημά σας ή το θέμα που σας απασχολεί. Αφού το ελέγξουμε και αξιολογήσουμε ότι μπορεί να απαντηθεί ή και να επιλυθεί εξ αποστάσεως, σας ενημερώνουμε για το κόστος των υπηρεσιών μας, το οποίο θα πρέπει να προεξοφληθεί, και σας απαντούμε εντός 2 εργασίμων ημερών.

Στείλτε, τώρα, το ερώτημά σας, στη διεύθυνση info@cplegal.gr.

Είμαστε εδώ για εσάς.

Εξατομικευμένες νομικές υπηρεσίες, υπεύθυνα, αξιόπιστα και αποτελεσματικά. Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε προοπτική επίλυσης στο νομικό θέμα που σας απασχολεί.

Επικοινωνία